VIDEO CONFERENCING: ONTDEK DE KRACHT VAN COMMUNICEREN OP AFSTAND

Vergaderen is nodig om samen afspraken te maken. Of om samen de koers uit te stippelen. Vergaderen heeft ook een schaduwzijde. Hoeveel van uw kostbare tijd gaat er bijvoorbeeld verloren aan reizen of in de file staan? Met video conferencing of een videovergadering communiceert u rechtstreeks met collega’s of relaties. Zonder dat u in de auto, de trein of het vliegtuig hoeft te stappen. Zo bespaart u veel tijd, energie en geld.

Ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen

Video conferencing is ideaal voor grote bedrijven met meerdere (internationale) vestigingen. Met een snelle internetverbinding en de kwalitatief hoogwaardige systemen van Tandberg of Polycom overbrugt u afstanden. Eén druk op de knop is voldoende om uw collega’s en relaties op het beeldscherm tot leven te roepen. Waar ter wereld ze zich ook bevinden. Bazelmans AVR levert en installeert een systeem voor video conferencing dat voldoet aan uw wensen.

Interesse in video conferencing voor uw bedrijf?

Nieuwsgierig naar de meerwaarde van video conferencing voor uw bedrijf? De professionals van Bazelmans AVR geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden. Interesse? Bel of mail nu voor een afspraak om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370