VERKOOP VAN PROFESSIONEEL LICHT: VAN SPOTJES TOT DECORATIEVE LEDVERLICHTING

Professioneel licht is bij uitstek geschikt om de juiste accenten te leggen tijdens uw presentatie. Zet u straks sprekers, gasten of artiesten letterlijk en figuurlijk in de spotlights? Zorgt u met conventioneel en intelligent licht voor een wervelende lichtshow tijdens optredens? Of geeft u met decoratieve ledverlichting de juiste nuances aan een show of presentatie? Hoe uw wensen ook zijn, de professionals van Bazelmans AVR laten graag hun licht schijnen op de mogelijkheden van professioneel licht voor uw bedrijf.

Uw lichtplan geïntegreerd in totaaloplossing

Spots en lampen vormen de zichtbare lichtpuntjes van een professioneel lichtplan. Achter de schermen bestaat zo’n oplossing uit veel meer schakels dan verlichting alleen. Denk bijvoorbeeld aan de besturing met behulp van dimmers en lichttafels. Om professioneel licht en de bijbehorende techniek naadloos op elkaar af te stemmen, werkt Bazelmans AVR nauw samen met enkele elektrotechnische bedrijven. Gezamenlijk creëren we zo een totaaloplossing die past als een maatpak.

Interesse in professioneel licht?

Sprekers, gasten en artiesten binnenkort op opvallende wijze voor het voetlicht brengen? Bazelmans AVR is uw partner voor professioneel licht. Interesse? Bel of mail nu voor een afspraak om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370