VERKOOP PROFESSIONELE GELUIDSINSTALLATIES EN LUIDSPREKERS

Een presentatie staat of valt met een goede verstaanbaarheid. Een goed verhaal valt in het water door een haperende microfoon, een krakende geluidsinstallatie of stemmen die als een echo terugkaatsen. De geluidsbeleving van een kleine vergaderzaal anders is dan die van een grote boardroom. En een restaurant stelt andere eisen aan het geluid dan een discotheek of theaterzaal. De geluidstechnici van Bazelmans AVR kennen het klappen van de zweep en zorgen voor een professionele geluidsinstallatie. 100 % afgestemd op uw wensen, de gebruikers en de locatie.

Van eenvoudige geluidsinstallatie tot Multiroom Audio

Vanzelfsprekend vormen de luidsprekers de blikvangers van uw geluidsinstallatie. Een professionele installatie omvat echter meer dan de luidsprekers alleen. Wat dacht u van de randapparatuur, zoals equalizers, versterkers of bedrade of draadloze microfoons? De geluidstechnici van Bazelmans AVR weten uit ervaring hoe nauw professioneel geluid luistert. Graag geven zij u een deskundig advies. Zowel over een eenvoudige geluidsinstallatie. Als over oplossingen voor Multiroom Audio. Met deze laatste oplossing werkt u met één centraal systeem dat u vanuit meerdere ruimtes kunt bedienen.

Interesse in professionele geluiddapparatuur?

Staat u op het punt om een professionele geluidsinstallatie aan te schaffen? Voor een boardroom, vergaderzaal, discotheek of restaurant? Bel of mail nu voor een afspraak om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370