CENTRALE BESTURING VAN LICHT, BEELD EN GELUID

Een centraal besturingssysteem vormt de finishing touch van uw installaties voor licht, beeld en geluid. Een geïntegreerde oplossing vereenvoudigt de installatie en professionaliseert de presentatie. De bediening van licht, beeld en geluid vindt plaats met één druk op de knop. Dat is nog eens gebruiksgemak in optima forma. Het projectiescherm en de lcd-projector komen naar beneden, het licht wordt gedimd de blu-ray speler begint te spelen en het geluid klinkt. De voorstelling of presentatie kan beginnen.

Complexe techniek, eenvoudige totaaloplossing

Een integrale oplossing voor licht, beeld en geluid oogt simpel. Bediening van de panelen is bedraad of draadloos. De techniek die erachter schuil gaat is behoorlijk complex. Daarom werken de professionals van Bazelmans AVR nauw samen met enkele erkende installatiebedrijven. Gezamenlijk creëren we een totaaloplossing met veel gebruiksgemak en bedieningsgemak.

Interesse in centraal besturingssysteem voor licht, beeld en geluid?

Bent u geïnteresseerd in een integraal besturingssysteem voor licht, beeld en geluid? Bazelmans AVR biedt totaaloplossingen voor verschillende budgetten en toepassingen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel of mail nu voor een afspraak om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370