VERKOOP PROFESSIONELE LCD-SCHERMEN EN LCD-PROJECTOREN

Met de verkoop van beeldapparatuur heeft Bazelmans AVR een uitstekende naam opgebouwd. En dat is niet voor niets: kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit zitten al sinds mensenheugenis in de genen van het bedrijf. In onze ogen vragen professionele presentaties om een professionele entourage. Denk aan de inrichting van een boardroom, een auditorium of een showroom. Graag denken onze professionals mee over de inrichting van het 'visitekaartje' van uw bedrijf. Uw wensen zijn daarbij richtinggevend.

Hogere resolutie, grotere displays

Bij de verkoop van beeldapparatuur ligt de focus alleen op A-merken. Dat wil echter niet zeggen dat de professionals van Bazelmans AVR gebonden zijn aan bepaalde A-merken. Onze keuze is afhankelijk van uw wensen. Op basis daarvan geven we graag een op maat gesneden advies voor de keuze van lcd-schermen en lcd-projectoren (beamers).

Interesse in professionele beeldapparatuur?

De tijd is nu rijp om uw boardroom, auditorium of showroom uit te rusten met beeldapparatuur van de bovenste plank. De resolutie van de lcd-schermen Ún lcd-projectoren wordt steeds hoger. De beeldschermen worden groter, terwijl het energieverbruik afneemt. Interesse? Bel of mail nu voor een afspraak om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370