VERKOOP VAN PROFESSIONELE AUDIOVISUELE APPARATUUR

Profiteer van professioneel en persoonlijk advies

Van microfoon tot beamer en van luidsprekers tot LCD-schermen. Ook voor de aanschaf van uw audiovisuele apparatuur kunt u bij Bazelmans AVR terecht. Uiteraard verkopen we alleen hoogwaardige apparatuur van bekende A-merken. Uitvoerig getest door onze verhuurafdeling. Twijfelt u over merken of gebruiksmogelijkheden. Onze professionals staan u graag met raad en daad terzijde. U kunt dus altijd rekenen op een deskundig advies. Professioneel en persoonlijk.

Inrichting vergaderruimte of compleet auditorium

Hebt u behoefte aan een eenvoudige vergaderruimte of een compleet auditorium? Ook de inrichting van uw presentatieruimte is bij de ervaren professionals van Bazelmans AVR in deskundige handen. U kunt altijd rekenen op een luisterend oor en een op maat gesneden oplossing. Onze service gaat verder dan de spreekwoordelijke drempel. Samen met u streven we naar een duurzame relatie.

Audiovisuele apparatuur kopen?

Graag maken we een afspraak. Zowel voor een deskundig advies bij de aanschaf van uw audiovisuele apparatuur. Als voor de inrichting van uw presentatieruimte. Interesse? Bel of mail voor een afspraak.

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370