RUIME ERVARING IN VERHUUR PROFESSIONEEL LICHT, BEELD EN GELUID

Alleen verhuur hoogwaardige apparatuur en A-merken

Organiseert u binnenkort een congres, een meerdaagse beurs, een bedrijfsfeest of een muziekconcert? Graag regelt Bazelmans AVR de techniek tot in de puntjes. In ruim 20 jaar hebben we een prima naam opgebouwd met de verhuur van audiovisuele apparatuur: professioneel licht, beeld en geluid. Alleen het beste is daarbij goed genoeg. U kunt dus altijd rekenen op hoogwaardige apparatuur en gerenommeerde merken. Ook in de toekomst. Want we investeren continu in nieuwe apparatuur.

Uw presentatie? Van A tot Z onze zorg

Zoekt u een vakkundig partner om uw kant-en-klare concept uit te voeren? Of hebt u meer behoefte aan een partner die met u meedenkt over het ontwerp en de inrichting van een evenement. Van transport tot installatie. En van bediening tot demontage van de apparatuur? Elke presentatie nemen we van A tot Z voor onze rekening. Komt er onverwacht een kink in de kabel? Geen probleem! Bij calamiteiten kunt u 24 uur per dag, zeven dagen in de week rekenen op onze storingsdienst.

Interesse in samenwerking?

Graag maken we een afspraak om kennis te maken. En om uw persoonlijke wensen te bespreken. Zo kunnen we ook uw evenement tot een succes maken. Interesse? Bel of mail voor een afspraak.

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370