19/03/2017

TECHNISCHE ONDERSTEUNING SALES EVENT 2017

Het Sales Event heeft zich ontpopt tot hét salesevenement van het jaar. Commercieel directeuren én aanstormende talenten omcirkelen het evenement in hun agenda. Ze zijn   nieuwsgierig naar de winnaars van 3 prestigieuze prijzen: de Commercieel Directeur, de Senior Sales Professional en de Young Professional van het jaar. Achter de schermen zorgt Bazelmans AVR dat de winnaars stralen in de schijnwerpers. 

Inspirerend thema
Het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk trad opnieuw als gastheer op voor het Sales Event en zorgde voor een sfeervolle ambiance. Thema van deze editie was ‘Transformational sales in the digitale age’. Zowel de masterclasses als de klantcases sloten aan bij dit inspirerende thema. Als keynote spreker stonden ‘Choco Evangelist’ Ynzo van Zanten van Tony Chocolonely en Olympisch kampioen en zeilster en Marit Bouwmeester op het podium. De bekende tv-presentatrice Diana Matroos (RTLZ Nieuws) praatte als dagvoorzitter de programmaonderdelen aan elkaar.

Professionele uitstraling
De technici van Bazelmans AVR zorgden wederom voor een vlekkeloze, technische ondersteuning van het Sales Event. Voor de uitstraling is het cruciaal dat de techniek overdag en ’s avonds op elkaar afgestemd is. Ook op de beeldschermen verwacht de organisatie een professionele uitstraling. Bovendien omarmt het Sales Event graag nieuwe toepassingen in licht, beeldprojectie en geluid. Bazelmans AVR leeft zich in, bespreekt de wensen en mogelijkheden en regelt op de dag zelf de techniek tot in detail.

Uitreiking prijzen

Hoogtepunt van het Sales Event is de uitreiking van de Commercieel Directeur, de Senior Sales Professional en de Young Professional van het jaar. De spanning in de zaal is voelbaar als de jury tijdens een grande finale de 3 winnaars bekend maakt. Op 9 maart stond het volgende drietal te stralen in de spotlights: Hans Peters van NS Reizigers (Commercieel Directeur), Fernando Padmos van Xylem Water Solutions (Senior Sales Professional) en Dennis Wagenaars van Ricoh bedrijf (Young Sales Professional).


Opdrachtgever: SMADelen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370